image

COΓ–PERATIE DELTAWIND

[email protected]
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Het is tijd om te lachen, te leren en ons samen in te zetten voor een duurzame toekomst. We nodigen je van harte uit voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee, georganiseerd door Klimaatstichting HIER in samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee en wij.

image

Op woensdag 29 november ben je van harte welkom in Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Het wordt een avondje lachen met stand-up comedy van cabaretiers Martijn Kardol, Katinka Polderman en Raoul Heertje. Cabaretier Wouter Monden presenteert de avond met zijn energie en humor. Voorafgaand aan de optredens is er een informatiemarkt over duurzaamheid. We nodigen jou, je vrienden en familie van harte uit om de informatiemarkt en de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee bij te wonen.

We zijn op weg naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin op ons eiland steeds minder energie wordt verbruikt. De energie die nodig is, wordt gewonnen uit schone, duurzame energiebronnen. En een toekomst waarin we ons aanpassen aan veranderingen in het weer, zoals droge periodes en hevige buien. Deze overgang raakt ons allemaal: jong en oud, huiseigenaar en huurder, ondernemer en maatschappelijke organisatie. We willen je graag laten zien dat we samen iets kunnen doen om deze uitdagingen aan te gaan. De Climate Comedy Night biedt een luchtige kijk op deze complexe uitdaging.


Informatiemarkt over duurzaamheid

Deze markt vindt plaats van 18:00u – 20:00u voorafgaand aan de optredens van de cabaretiers. De toegang tot deze markt, ook in de Staver in Sommelsdijk, is gratis. Hier kun je informatie vinden en inspiratie opdoen om zelf (nog) duurzamer te gaan leven. Tijdens de markt presenteren verschillende organisaties, waaronder Woningcorporatie Oost West Wonen, Eco-schools en de gemeente Goeree-Overflakkee hun bijdrage aan duurzaamheid op Goeree-Overflakkee. Wij zijn natuurlijk ook van de partij met het Energieloket.

 

Reserveer nu jouw kaartje voor de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee

Hoe? Dat kan via de website of QR-code hieronder. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts € 15,00. Mis deze kans op een avond vol humor en inspiratie niet.

Voor meer informatie over het evenement, de line-up en hoe je kaartjes kunt kopen, bezoek je de website hier. We verwelkomen je graag op de Climate Comedy Night Goeree-Overflakkee en de informatiemarkt, op woensdag 29 november 2023!

 

 terug naar overzicht

up