image

Wil je ook deel uitmaken van een vernieuwend energiesysteem dat écht om jou draait? Bij Coöperatie Deltawind maken we samen de overstap naar een duurzamere toekomst, en dat begint hier, bij ons op het eiland!

image

Waarom zou je meedoen?

Omdat het tijd is voor verandering! Ons huidige energiesysteem is ingewikkeld en onvoorspelbaar, maar dat hoeft niet zo te zijn. Samen bouwen we aan een energiesysteem waarin we lokaal opgewekte stroom van windpark Battenoert benutten voor onze eigen gemeenschap. Geen onnodige schakels, geen onnodige kosten. Gewoon betaalbare energie die klopt, voor jou en je buren.

Maandbedrag berekenen

Hoe doen we dat?

Door samen energie op te wekken en samen energie te gebruiken. We investeren in lokale energiebronnen zoals windmolens of collectieve batterijen, we zijn mede-eigenaar van energieleverancier om | nieuwe energie en daarmee leveren we energie rechtstreeks aan jou en je buurtgenoten. Zo hebben we samen meer invloed op de prijs, houden we het simpel en transparant.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je hebt meer invloed op je energiekosten, je ondersteunt de lokale gemeenschap én je draagt bij aan een duurzamere toekomst. Geen zorgen meer over grote prijsschommelingen of onbetrouwbare leveranciers. Samen maken we het verschil, voor een duurzamer eiland. Doe je mee?

up