image

COΓ–PERATIE DELTAWIND

[email protected]
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Koen Haest, projectmanager Bergh Bouwsystemen deelt met ons zijn enthousiasme over het project en laat ons zien welke rol duurzaamheid en innovatie bij de bouw van het Energiehuis speelt.


 
Met ons kantoorpand willen we inspireren in de ontwikkeling naar een volhoudbare samenleving. Door keuzes te maken die soms afwijken van de het gangbare realiseren we een duurzaam, vernieuwend en grotendeels circulair kantoorpand.

Een duurzame toekomst bouwen we met elkaar, dat begint bij ontmoeten. Particulieren en groepen bewoners die aan de slag willen met verduurzamen van hun eigen omgeving zijn van harte welkom. Maar ook mensen die andere duurzame ideeΓ«n hebben, ontvangen we in de toekomst graag in het nieuwe pand. Het kantoorpand wordt een plek voor werken, inspireren en ontmoeten. Er komen flexplekken, vergaderplekken en een presentatieruimte.

Het wordt een duurzaam thuis voor het bedrijfsbureau en de leden en is straks de fysieke locatie voor het Energieloket, waar inwoners terecht kunnen met vragen over verduurzaming. Daarnaast staat het open voor gebruik door verwante maatschappelijke organisaties.terug naar overzicht
up