image

Coöperatie Deltawind realiseert duurzame energieprojecten en jij kunt mede-eigenaar worden. Door direct te participeren in een project deel je mee in de inkomsten. Duurzaam, lokaal en ook nog eens goed voor de portemonnee. Ieder project heeft zijn eigen financiële voorwaarden, die bekend worden gemaakt wanneer de uitgifte plaatsvindt.

image

Op dit moment zijn er geen obligaties in projecten beschikbaar

Hoe werkt een obligatie uitgifte bij projecten?

image

Eerder hebben leden van Deltawind de kans gekregen obligaties te kopen in Windpark Battenoert en in Windpark Krammer.

OBLIGATIES DELTA WINDPARK B.V. (Windpark Battenoert)

Deze uitgifte is gesloten.
Hier vind je het informatiememorandum van deze obligatie-uitgifte van Windpark Battenoert. Er zijn in 2015 in totaal 1890 obligaties ad € 500 uitgegeven. Deze obligatiehouders ontvangen 4,5% rente. Na 5 jaar lost Delta Windpark jaarlijks 20% van de obligaties af door middel van loting. De eerste aflossing vindt plaats in 2021.  De belangen van de obligatiehouders worden behartigd door het bestuur van  Stichting Obligatiehouders Delta Windpark.

OBLIGATIES WINDPARK KRAMMER B.V.

Windpark Krammer heeft 20.000 obligaties uitgegeven in 2018 en 23.700 obligaties in 2021. De waarde van een obligatie is € 500. Beide uitgiftes zijn volledig ten goede gekomen aan leden van Deltawind en Zeeuwind en omwonenden van het windpark. De houders van de obligaties uit 2018 ontvangen 6% tot 8% rente gedurende een looptijd van 10,5 jaar na de oplevering van het windpark in maart 2018. De definitieve rente hangt af van de productie in het voorafgaande jaar. De houders van de obligaties uit 2021 ontvangen jaarlijks een vaste rente van 4,5% gedurende een looptijd van 8 jaar en 3 maanden vanaf juli 2021. Over beide uitgiftes betaalt Windpark Krammer jaarlijks een annuïtaire aflossing aan haar obligatiehouders.

De belangen van de obligatiehouders worden behartigd door het bestuur van Stichting Obligatiehouders Windpark Krammer.

Gedetailleerde informatie vind je in de prospectussen van beide uitgiftes op: www.windparkkrammer.nl

Waar moet ik zijn als ik vragen heb over mijn Windpark Krammer obligaties?

Windpark Krammer obligaties worden apart beheert. Informatie en vragen kunt u mailen naar [email protected]

 

Lid worden

image

Participeren in duurzame projecten van de coöperatie is alleen mogelijk voor leden van Coöperatie Deltawind. Wanneer je wilt deelnemen in één van de projecten en er zeker van wilt zijn dat dit kan, is een lidmaatschap bij de coöperatie dus nodig.

 

DOE OOK MET ONS MEE

Meld je aan als lid via onderstaande link

Lid worden
up