image

Heb je er wel eens over nagedacht om je huis energiezuiniger te maken? We helpen je van begin tot eind graag op weg naar een lagere energierekening. Want welke warmteoplossing er na aardgas ook komt, een energiezuinige woning is altijd een goed idee. Pak dit samen met ons en je buren aan.

Samen Energie Besparen

image

Samen Energie Besparen is een initiatief van Coöperatie Deltawind. Het initiatief helpt mensen naar een lagere energierekening door het geven van informatie, het bekijken van de staat van de woning en het in kaart brengen van welke maatregelen zinvol zijn. Ook kunnen we helpen bij het aanvragen van offertes en bieden we informatie over hoe je dit kunt betalen.

Samen Energie Besparen richt zich hoofdzakelijk op bewoners van koopwoningen.

Tour over het eiland

image

 

Samen Energie Besparen is begin dit jaar gestart in Ooltgensplaat. Daar zijn bewoners van de Pieter Biggestraat e.o, geholpen om woningen die slecht geïsoleerd zijn aan te pakken.  Dit najaar en volgend jaar zal de actie verder over het eiland gaan.

image

Onze buurtbegeleiders Ronald en Daisy gaan graag voor jou aan de slag.
Zo kan ook jouw energierekening omlaag.

06-82371303 (Daisy)
06-26018612 (Ronald)

 

E-mail onze buurtbegeleiders

We werken samen met klimaatkrachtig GO, dé plek waar de gemeente Goeree-Overflakkee samen met inwoners, ondernemers en partners zoals Deltawind nadenkt over de route naar een duurzaam eiland.

 

up