image

Regelmatig organiseert Coöperatie Deltawind een ledenraadpleging. Op deze bijeenkomsten (online of offline) bespreken we belangrijke onderwerpen intensief met onze leden. Op deze pagina presenteren we de datum en relevante info over nieuwe ledenraadplegingen. Daarnaast brengen we ook in beeld welke ledenraadplegingen er in het recente verleden zijn gehouden.

Laatste ledenraadpleging

De laatste ledenraadpleging ging over de ontwikkelingen van Local4Local richting een lokaal energiecontract. Deltawind wil stroom afkomstig van Windpark Battenoert eerst beschikbaar stellen aan inwoners van Goeree-Overflakkee, voordat deze stroom op de markt komt. We hebben een marktonderzoek uitgevoerd om te kijken of hier interesse naar is. Vervolgens is samen met de coöperatieve energieleverancier “om | nieuwe energie” een lokaal energiecontract ontwikkeld. De resultaten van dit proces deelden we tijdens de ledenraadpleging. Directeur André Dippel van “om| nieuwe energie” was hierbij ook aanwezig.

Eerdere ledenraadpleging

image

In de afgelopen jaren hebben we verschillende ledenraadplegingen gehouden over uiteenlopende onderwerpen. Hieronder kun je de presentaties over deze thema’s bekijken:

Met elkaar kom je verder.

up