image

Deltawind heeft voor haar leden een persoonlijke online omgeving: “Mijn Deltawind”. Als lid zie je op Mijn Deltawind jouw lidmaatschap gegevens en kun je deze wijzigen. Heb je Deltawind obligaties, dan vindt je op Mijn Deltawind ook jouw jaaropgaven en de actuele waarde van jouw obligaties. Inschrijven voor nieuwe obligaties, wanneer die worden uitgegeven, gebeurt via ook Mijn Deltawind.

Wat kun je op Mijn Deltawind?

image
  • Persoonlijke gegevens van ieder lidmaatschap onder zijn/haar beheer inzien en wijzigen;
  • Jouw obligatieportefeuille en opbrengsten inzien;
  • Een jaaropgave van jouw obligaties downloaden bijvoorbeeld voor de belastingaangifte. Op Mijn Deltawind heet dit een Waardestaat;
  • Inschrijven voor nieuw obligatie-uitgiftes wanneer deze beschikbaar zijn.

Let wel: Het inloggen in het ledenportaal lukt niet wanneer jouw computer ingesteld is met  Internet Explorer als browser. Deze browser wordt niet langer ondersteund en is daarom niet veilig genoeg. Je ziet dan enkel een wit scherm. Met de meeste andere browsers lukt het wel (Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox).

Dus stel een nieuwe browser in of vraag iemand in jouw omgeving om dat te doen.

Energie Samen

image

In de coöperatie Energie Samen werken energiecoöperaties van Nederland aan het vergroten van de impact van de burgerbevolking in de energietransitie. Een van de projecten, die zijn gerealiseerd, is de bouw van een ledenadministratiesysteem Econobis dat is gekoppeld aan Mijn Deltawind. Deltawind maakt hier voor haar leden gebruik van.

Wil je meer lezen over deze landelijke beweging, ga naar de website Energie Samen

Wanneer je jouw IBAN-nummer wijzigt moet de tenaamstelling hetzelfde zijn als de naam van de obligatiehouder.

Terug naar Home
up