image

Op deze pagina kun je als lid van onze coöperatie regelen dat jouw obligaties worden terug gekocht wanneer je dit wilt. Ook wanneer je dit als erfgenamen wilt doen bij het overlijden van een familielid.

Obligaties terug verkopen

image

In de obligatievoorwaarden van Deltawind staat dat je op ieder moment kunt verzoeken tot (gedeeltelijke) terugbetaling. Wil je jouw obligaties terug verkopen? Dat gaat het snelst wanneer je onderstaand formulier (zie button) invult.

Weet wel: Terugbetaling is meestal probleemloos, maar de financiële situatie van Deltawind mag niet in gevaar komen. Zie ook hiervoor de voorwaarden. Pas bij een eventuele volgende uitgifte is het weer mogelijk om nieuwe obligaties in de coöperatie te kopen.

Als je je Deltawind obligaties terug verkoopt, blijf je lid, tenzij je ook het lidmaatschap opzegt.

Obligaties terugverkopen

EINDE LIDMAATSCHAP

Je kunt op ieder moment je lidmaatschap bij onze coöperatie beëindigen. Opzegging moet wel schriftelijk gebeuren, een e-mail is voldoende. Je krijgt het snelst reactie wanneer je mailt naar [email protected].

Als je het lidmaatschap opzegt van de coöperatie en je hebt nog obligaties Deltawind, dan ben je verplicht deze aan ons te verkopen. 
Obligatiehouders  Delta Windpark en Windpark Krammer hoeven geen lid te zijn van de coöperatie. Deze obligaties zijn niet verhandelbaar en worden gedurende de looptijd afgelost.

Overlijden

image

Een lidmaatschap eindigt bij een overlijden. Voor jou, als nabestaande, is zo’n verlies droevig genoeg en gaat het meestal gepaard met administratieve rompslomp.

Om je zo goed mogelijk bij de afwikkeling te helpen, hebben we onderstaand formulier (zie button) ontwikkeld. Dit formulier ontvangen we het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie maanden na overlijden. In het formulier hoef je maar een beperkt aantal vragen te beantwoorden om ons alle benodigde informatie te geven en het geeft jou informatie over zaken die wij nodig hebben.

De formulieren zijn er om jou te helpen. Wil je liever persoonlijk contact? Dan is dat altijd mogelijk via 0187-470544. Vraag naar Carola of Gaby.

Melden van een overlijden

Tip: We raden je, als lid,  aan om je naasten te informeren dat je obligaties van ons hebt.

up