image

Alle leden met obligaties in de Coöperatie ontvangen in maart van ons een jaaropgave waarop te zien is hoeveel obligaties je bezit. Deze kun je gebruiken voor je belastingaangifte. Het versturen van de jaaropgave gaat vanaf volgend jaar anders en dit lichten we hier toe.

Wat verandert er?

Met veel plezier kondigen wij aan dat de houders van Deltawind Obligaties en Delta Windpark Obligaties vanaf 1 maart hun jaaropgave kunnen downloaden via Mijn Deltawind. Nadat je hebt ingelogd, vind je jouw jaaropgave via het menu in Mijn Deltawind. Heb je jouw  Mijn Deltawind account nog niet geactiveerd, dan is dat niet erg. Om je te laten wennen aan een nieuwe gang van zaken, sturen wij je dit jaar jouw jaaropgave over 2020 ook nog via de post. Je kunt deze rond 1 maart verwachten.

Met ingang van 2022 ontvang je jouw jaaropgaven alleen nog via de e-mail en kun je deze downloaden via Mijn Deltawind. Uiteraard blijven wij de obligatiehouders zonder e-mailadres hun jaaropgaven via de post sturen.

Wil je een account aanmaken op Mijn Deltawind? Stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van jouw naam, e-mailadres en bij voorkeur lidnummer. Dan ontvang je van ons een activatielink voor Mijn Deltawind.

Samenvattend

  • Rond 1 maart 2021 ontvang je jouw jaaropgaven via de post en kun je deze downloaden via Mijn Deltawind;
  • Vanaf 1 maart 2022 ontvang je jouw jaaropgaven via e-mail en kun je deze downloaden via Mijn Deltawind;
  • Geen e-mail? Je blijft jouw jaaropgaven van ons ontvangen via de post.

Belastingaangifte

Meer weten over hoe je jouw Obligaties moet opgeven bij de belastingaangifte? Kijk dan hier.terug naar overzicht
up