image

Coöperatie Deltawind organiseerde in de afgelopen maanden vier evenementen in het kader van het 30-jarig bestaan van de Coöperatie. Op zaterdag 12 oktober werd deze viering op muzikale wijze afgesloten. Een videoshow in combinatie met een live piano concert nam het publiek onlangs het matige weer op mystieke wijze mee in dit prachtige muzikale stuk.

image

Het Diekhuus kwam langzaam tot leven door de video performance naar ontwerp van Emile Steginga. Tegelijkertijd klonken de prachtige klanken van een uitvoering van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt over het Diekhuusplein. Docenten Piet Westhoeve (piano), Paul Stark (piano) en Jonas Linneman (slagwerk) namen het muzikale deel met verve voor hun rekening.

Onlangs de matige weersomstandigheden genoten zo’n honderd mensen van dit unieke concert en kijken we terug op vier prachtige feestjes waarin we telkens hebben samengewerkt met lokale partijen om dit tot een succes te maken. Onze dank gaat dan ook uit naar alle mensen waarmee we mee hebben mogen samenwerken. Ook danken we alle mensen die zich vrijwillig hebben ingezet om dit mogelijk te maken en tot slot danken we iedereen die tijdens een van de verschillende evenementen is langs geweest. Samen kom je verder!

Alle foto’s van het Concert en de Videoshowterug naar overzicht
up