image

COΓ–PERATIE DELTAWIND

[email protected]
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Windpark Krammer gaat opnieuw een obligatielening uitgeven. Op deze manier wil Windpark Krammer de mogelijkheid geven om te investeren in het grootste burgerinitiatief van Nederland. De inschrijving staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder, maar inwoners van de gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen Γ©n leden van Deltawind en Zeeuwind krijgen voorrang.

De details over de obligatie-emissie worden zo snel mogelijkΒ hierΒ bekend gemaakt. Voor de investering geldt een prospectusplicht. De datum van de publicatie van het prospectus en de inschrijfperiode zijn op dit moment nog niet bekend, maar de verwachting is dat hier begin mei meer duidelijkheid over komt.

Windpark Krammer geeft deze obligaties uit omdat door deΒ verkoop van de aandelen van Enercon aan Kallista EnergyΒ eerder dit jaar, ook een lening van Enercon aan Windpark Krammer werd afgelost. De coΓΆperaties Deltawind en Zeeuwind hebben bij de verkoop voorgesteld die lening om te zetten in een obligatielening zodat burgers de mogelijkheid krijgen om te investeren in Windpark Krammer.

Interesse

Heeft u interesse, schrijf u dan in voor deΒ nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief enΒ deze paginaΒ houden we u op de hoogte van de voortgang, de publicatie van het prospectus en de inschrijfperiode.

Kan ik Obligaties in Windpark Krammer kopen als ik het maximum aantal obligaties Deltawind in bezit heb?

Regelmatig vragen leden aan ons of het voor hen wel mogelijk is om obligaties in Windpark Krammer te kopen omdat zij al voor het maximale bedrag van 5000 euro per persoon aan Obligaties Deltawind in bezit hebben. Het antwoord is simpel: U kunt gewoon Obligaties in Windpark Krammer aanschaffen omdat dit volledig los staat van de Obligaties die u in de CoΓΆperatie heeft.terug naar overzicht
up