image

Coöperatie Deltawind heeft in november een tweede succesvolle obligatie-uitgifte achter de rug. De uitgifte bedroeg 500.000 euro. De obligaties waren alleen beschikbaar voor leden. De coöperatie kon 50 nieuwe leden verwelkomen en is blij met deze interesse.

Alle obligaties zijn inmiddels vergeven aan 300 inschrijvers. Mensen die al langer lid waren en nog niet het maximaal aantal toegestane Deltawind obligaties in bezit hadden, kregen bij deze uitgifte de kans om aan te vullen. Nieuwe leden konden direct mee participeren. De vraag naar de obligaties was veel groter dan de uitgifte, daardoor heeft niet iedereen het aantal obligaties gekregen waarom werd gevraagd.

Je kunt op iedere moment lid worden van de Coöperatie via de pagina “DOE MEE” op de website van Deltawind. Voorwaarde voor lidmaatschap is dat je op het eiland woont.

Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe obligaties in de coöperatie aan te schaffen. Met regelmaat koopt de coöperatie obligaties terug van leden die van hun obligaties af willen. Er is een wachtlijst voor nieuwe leden die deze beschikbaar gekomen obligaties willen kopen. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] bij voorkeur onder vermelding van jouw lidnummer. Wij nemen contact met je op als er weer Obligaties beschikbaar zijn.terug naar overzicht
up