image

Onlangs werd bekend dat Vandebron is overgenomen door Essent. Wij merken dat rondom deze overname enkele misverstanden kunnen ontstaan en daarom lichten we deze graag even toe. Met Windpark Battenoert zijn wij namelijk één van de producenten van Vandebron en vinden wij net als de klanten van Vandebron duurzame energie van lokale bodem erg belangrijk.

image

Vandebron blijft zelfstandig

Voor consumenten van Vandebron verandert er niets. Vandebron blijft Vandebron. Essent is de nieuwe eigenaar, maar Vandebron blijft opereren als zelfstandig bedrijf. De organisatie en identiteit blijft behouden, het bedrijf blijft dezelfde services bieden en dus ook 100% duurzame energie van Nederlandse bodem leveren aan haar klanten. De overname door Essent kan het bedrijf helpen om de noodzakelijke groei door te maken.

Vandebron blijft werken volgens dezelfde missie en zegt daarover: “We blijven ons vol goeie energie inzetten voor een duurzamere, transparantere en eerlijke energiemarkt. Net zo lang tot Nederland over is op 100% duurzame energie.

Energie van Windpark Battenoert is af te nemen via Vandebron. Meer weten? Bekijk dan deze link.terug naar overzicht
up